Prijavi se
Komparacija
Favoriti

Iskoristite pogodnost i registrirajte se za dodatno jamstvo

Uređaji imaju redovno jamstvo od 2 godine (24 mjeseci) te je za ostvarivanje prava na jamstvo u tom roku dovoljno čuvati račun.
U određenim promotivnim razdobljima proizvođači mogu ponuditi dodatno jamstvo na svoje uređaje. Za ostvarivanje prava na dodatno jamstvo je najčešće potrebno izvršiti registraciju kupljenog proizvoda. Iako se procedura registracije razlikuje ovisno o proizvođaču, najčešće se za registraciju traže podaci poput: Ime i prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail, datum kupovine, broj računa, model uređaja te serijski broj uređaja. Na ovoj stranici možete pronaći upute za registraciju uređaja koje ste kupili u Kralj Commerce-u.
Pokušali smo da proces registracije olakšamo maksimalno koliko je moguće te smo osmislil stranicu kako bi Vi kao kupac mogli na čim jednostavniji način doći do obrasca za registraciju dodatnog jamstva. Ukoliko na uređaj ne ostvarujete mogučnost produljenja jamstva (trenutno nema promocije) to će biti navedeno na stranici.
Rok za prijavu dodatnog jamstva je u pravilu do 30 dana od datuma izdavanja računa.

Bosch aparati - odaberite vrstu aparata

Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajući naziv uređaja u listi ispod. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju. Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici. Trenutno aktualna promocija - traje do 31.12. 2020. - asortiman: Bosch perilice rublja 2+3 godine tvorničkog jamstva Uz 2 godine tvorničkog jamstva, Bosch vam poklanja 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva. Za ostvarivanje prava na 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva potrebno je: U promotivnom periodu od 01.01. do 31.12.2020. godine registrirati se na internetskoj stranici www.bosch-home.com/hr na portalu MyBosch Ispisati jamstvenu izjavu rok za prijavu je do 31.01.2021. u 23.59 h. Više informacija o pravilima na www.bosch-home.com/hr Sve prijave izvan navedenog roka neće se uvažavati.
Zamrzivač Škrinja

Electrolux i AEG aparati - odaberite vrstu aparata

Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajući naziv uređaja u listi ispod. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju. Trenutno aktualna promocija - traje od 1.9.2020. do 15.12.2020. - asortiman: ugradbeni uređaji, štednjaci, perilice posuđa, perilice rublja, perilice-sušilice, sušilice rublja Trenutno aktualna promocija - traje do 15.12.2020. - asortiman: samostojeći hladnjaci, hladnjaci sa zamrzivačem, zamrzivači i škrinje Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici.
Zamrzivač Škrinja

Zanussi aparati - odaberite vrstu aparata

Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajući naziv uređaja u listi ispod. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju.
Trenutno aktualna promocija - traje od 1.9.2020. do 15.12.2020. - asortiman: štednjaci Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici.

Whirlpool aparati - odaberite vrstu aparata

Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajući naziv uređaja u listi ispod. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju.
Trenutno aktualna promocija - traje do 30.06.2020. - asortiman: cjelokupan asortiman bijele i ugradbene tehnike Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici.
Zamrzivač Škrinja

Elica nape

Od 03.02. do 31.12.2020. pokrećemo PROMO akciju „5 GODINA SIGURNOSTI na ELICA NAPE“ tj. uz tvorničko jamstvo od 2 godine uvodimo dodatne 3 godine Bonus jamstva (u suradnji s TIM Bonus tvrtkom).
Kako bi ostvarili jamstvo u trajanju od 5 godina potrebno je izvršiti registraciju NAJKASNIJE 10 DANA OD DANA KUPOVINE putem Web portala, E-poštom ili slanjem kupona na navedenu adresu.
PROMO akcija vrijedi ISKLJUČIVO na području Republike Hrvatske te uz OBAVEZNU registraciju korisnika/kupca. Kod registracije OBAVEZNO treba priložiti i kopiju računa.
Za nepotpunu registraciju ili registraciju nakon 10 dana od kupnje, dodatno jamstvo „Bonus zaštita“ od 3 godine neće vrijediti.
VSC Pro+ Web Trgovina   Otvorite Internet Trgovinu