Prijavi se
Usporedba
Favoriti

Iskoristite pogodnost i registrirajte se za dodatno jamstvo

Uređaji imaju redovno jamstvo od 2 godine (24 mjeseci) te je za ostvarivanje prava na jamstvo u tom roku dovoljno čuvati račun.
U određenim promotivnim razdobljima proizvođači mogu ponuditi dodatno jamstvo na svoje uređaje. Za ostvarivanje prava na dodatno jamstvo je najčešće potrebno izvršiti registraciju kupljenog proizvoda. Iako se procedura registracije razlikuje ovisno o proizvođaču, najčešće se za registraciju traže podaci poput: Ime i prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail, datum kupovine, broj računa, model uređaja te serijski broj uređaja. Na ovoj stranici možete pronaći upute za registraciju uređaja koje ste kupili u Kralj Commerce-u.

Rok za prijavu dodatnog jamstva je u pravilu do 30 dana od datuma izdavanja računa.
 

Zanussi aparati - odaberite vrstu aparata

Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajući naziv uređaja u listi ispod. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju.
Trenutno aktualna promocija - traje od 1.9.2020. do 15.12.2020. - asortiman: štednjaci Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici.

Whirlpool aparati - odaberite vrstu aparata

Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajući naziv uređaja u listi ispod. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju.
Trenutno aktualna promocija - traje do 30.06.2021. - asortiman: cjelokupan asortiman bijele i ugradbene tehnike Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici.
Zamrzivač Škrinja

Elica nape

Od 03.02. do 31.12.2021. pokrećemo PROMO akciju „5 GODINA SIGURNOSTI na ELICA NAPE“ tj. uz tvorničko jamstvo od 2 godine uvodimo dodatne 3 godine Bonus jamstva (u suradnji s TIM Bonus tvrtkom).
Kako bi ostvarili jamstvo u trajanju od 5 godina potrebno je izvršiti registraciju NAJKASNIJE 10 DANA OD DANA KUPOVINE putem Web portala, E-poštom ili slanjem kupona na navedenu adresu.
PROMO akcija vrijedi ISKLJUČIVO na području Republike Hrvatske te uz OBAVEZNU registraciju korisnika/kupca. Kod registracije OBAVEZNO treba priložiti i kopiju računa.
Za nepotpunu registraciju ili registraciju nakon 10 dana od kupnje, dodatno jamstvo „Bonus zaštita“ od 3 godine neće vrijediti.
 

Candy - Hoover aparati 

Obavještavamo Vas o promociji – 2+3 godine potpune garancije na sve Candy ugradbene uređaje, hladnjake, ledenice/škrinje, perilice posuđa, sušilice rublja i perilice rublja s prednjim punjenjem u periodu od  01.01.2021. do 30.06.2021.

 Promocija produžene garancije NE vrijedi za perilice sušilice (2u1), perilice rublja s gornjim punjenjem, TRIO kombinacije, štednjake i mikrovalne pećnice.

 Kako bi kupac ostvario pravo na dodatne 3 godine potpune  garancije, OBAVEZNA  JE REGISTRACIJA PROIZVODA na garancija.candy.hr , najkasnije 30 dana od kupnje uređaja.

Ako su svi navedeni podaci ispravno uneseni, na e-mail adresu kupca će biti poslan jamstveni list sa 5 godina jamstva za registrirani proizvod.

 Isto tako se nastavlja promocija 2+3 godine potpune garancije na Hoover perilice rublja s prednjim punjenjem, sušilice rublja te određene modele HOOVER usisavača* u periodu od  01.01.2021. do 30.06.2021.

Kako bi kupac ostvario pravo na dodatne 3 godine potpune  garancije, OBAVEZNA  JE REGISTRACIJA PROIZVODA na garancija.hoover.hr , najkasnije 30 dana od kupnje uređaja.

Ako su svi navedeni podaci ispravno uneseni, na e-mail adresu kupca biti će poslan jamstveni list sa 5 godina jamstva za registrirani proizvod.

* Promocija produžene garancije vrijedi za slijedeće modele: A-Cubed, Optimum Power, Brave, Breeze, Diva, Power Capsule, Reactiv, Space Explorer, Sprint Evo, Telios Plus, Thunder space,Telios Extra, Xarion Pro, Khross

 Promocija produžene garancije NE vrijedi za Ultra Vortex, baterijske usisavače, parne usisavače i parne čistače te usisavače s vodenom filtracijom.

 Akcije vrijedi do 30.06.2021. ili do isteka zalihe.


VSC Pro+ Web Shop   Prodaja Internet Trgovine