Prijavi se
Usporedba
Favoriti

NAČIN PLAĆANJA u trgovini:

Na redovne cijene artikla koje su iskazane na stranici i u trgovini odobravamo popust ovisno o načinu plaćanja kako slijedi:

Jednokrano plaćanje 1-12 rata karticama 13-24 rate karticama 25-36 rata karticama
Popust -10% Popust -5% Bez popusta Bez popusta
Gotovinsko plaćanje MaestroMaster Card Master Card ZaBa Master Card ZaBa
Kartice jednokratno Maestro Maestro ZaBa Diners
  Diners Diners PBZ Visa
  Visa PBZ Visa  

NAČIN PLAĆANJA u online trgovini (webshop):

Na redovne cijene artikla koje su iskazane na stranici i u trgovini odobravamo popust putem web shopa ovisno o načinu plaćanja kako slijedi:

Jednokrano plaćanje 1-12 rata karticama 13-24 rate karticama 25-36 rata karticama
Popust -10% Popust -5% Bez popusta Bez popusta
Internet bankarstvo Maestro Diners Diners
Mobilno bankarstvo Master Card    
Opća uplatnica / virman Visa    
Kartice jednokratno Diners    

POPUSTI JE MOGUĆE VIDJETI NA SVAKOM ARTIKLU PRELASKOM MIŠA PREKO OPCIJE "PREGLED VRSTA PLAĆANJA"
POPUSTI SE OBRAČUNAVAJU PRILIKOM ZAVRŠETKA NARUDŽBE - NA BLAGAJNI
- potrebno je artikl(e) staviti u košaricu, ispuniti podatke o kupcu (ime, prezime, adresa, kontakt) te nakon odabira načina plaćanja će se iskazati cijena s popustom te ukupan iznos dostave.

Polog ili drugo financijsko osiguranje Za određene artikle i artikle po narudžbi Kralj-Commerce d.o.o. može tražiti uplatu pologa ili drugog financijskog osiguranja kako bi se osigurala isporuka artikla. Polog ili drugo financijsko osiguranje uplaćuje se u iznosu i načinu dogovorenim putem e-maila ili telefona s prodajom Kralj-Commerce d.o.o.

UVJETI DOSTAVE - Zagreb: Cijena dostave iznosi 100 kn za jedan aparat, a svaki slijedeći košta 40,00 kn (PDV uključen) i vrši se 1-2 dana od uplate ili po dogovoru s prodajom u terminu koji Vam odgovara. Dostave se vrše u jutarnjem terminu, između 9 i 15 sati, ovisno o broju dostava taj dan. Dostave se vrše i subotom.

UVJETI DOSTAVE - Hrvatska: Dostavu na području Hrvatske te rok isporuke dogovarate sa djelatnikom a cijena ovisi o količini te težini aparata koji idu na dostavu putem dostavne službe Intereuropa ili GLS (dostava je pred kuću ili stan, ne unosi se). Minimalan iznos dostave je 40 kn (PDV uključen) za uređaje do 2 kg težine dok se iznos dostave za teže aparate izračunava prema važećem cjeniku dostavne službe Intereuropa.

ROK ISPORUKE: Rok isporuke za artikle koji su dostupni na lokalnom skladištu je do 7 radnih dana. Artikli koji se nabavljaju po narudžbi imaju nešto duži rok isporuke koji će se individualno komunicirati za svaku narudžbu. Upite vezano za rok isporuke možete poslati putem mail-a na webshop@kralj.hr ili putem telefona na 01/2865-555 ili 091/3660-204 ( pon-pet 08-15h sub 08-13h) i 01/299-33-82 (pon-pet 15-20h sub 08-15h). Ako kupac u očekivanom vremenu ne primi robu ili bilo kakvu obavijest o isporuci robe, kupac treba obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele određene radnje, pronašla pošiljka te kako bi se kupcu poslala nova pošiljka odnosno zamjenska ukoliko je tako određeno. Ukoliko je naručena roba od stranke kupca ispravna i neoštećena, a kupac ju ne želi primiti, prodavatelj ima pravo tražiti nadoknadu svih troškova od kupaca koji su vezani za neuspjelu isporuku proizvoda. U rok isporuke se ne ubrajaju subote, nedjelje i blagdani.

LEŽARINA: Roba može besplatno stajati kod nas 7 dana od izrade otpremnice ili računa. Nakon toga se naplaćuje usluga ležarine u iznosu od 2, 00 kn po danu i po artiklu. Iznos ležarine uključuje PDV.


VSC Pro+ Web Trgovina   Internet prodaja