Prijavi se
Usporedba
Favoriti

Kralj Commerce je ovlašteni servis za male kućanske aparate Centra.

Kralj Commerce nije ovlašteni servis za druge proizvođače.

Ukoliko imate kvar na određenom uređaju unutar jamstvenog roka, obratite se najbližem servisnom centru.
Popis servisnih centara nalazi se na jamstvenom listu isporučenom uz uređaj.

“Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina Kralj-Commerce d.o.o. (www.kralj.hr) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail prigovor@kralj.hr “ Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili.
Svaki proizvod koji se reklamira ide u ovlašteni servis na pregled.
Proizvode u trgovini ne mijenjamo prije nego ih pregleda ovlašteni servis.

Proizvode u trgovini nećemo ispitivati na osnovnu funkcionalnost niti ćemo detektirati kvar na licu mjesta. Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku.

Neispravni uređaj možete odnesti direktno u ovlašteni servis ili ga donijeti kod nas u poslovnicu nakon čega ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis.
Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne niti odlučujemo o tome da li će biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije proslijeđujemo u ovlaštene servise.
Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu.
U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

Kupac prilikom uručenja kupljene robe treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača.
U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od preuzimanja kupljene robe.
Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! Ako uz uređaj niste dobili jamstveni list ili pripadajuće upute, javite nam se putem maila webshop@kralj.hr ili prodaja@kralj.hr s navedenim brojem računa i napomenom za koji uređaj niste dobili potrebnu dokumentaciju.


VSC Pro+ Web Shop   Otvaranje Web Shopa