Prijavi se
Usporedba
Favoriti

Uputstvo za online kupovinu

Neobvezujuća ponuda stiže na Vaš mail nakon što ste odabrali sve artikle u Vašoj virtualnoj košarici, odabrali vrstu plačanja i način otpreme robe sa naših skladišta.

Na stranici su sve cijene izražene bez popusta, sami popust se obračunava prilikom odabira načina plačanja i uvelike ovisi o njemu. Popust od 10% se ostvaruje na virmanske uplate ili uplate izvršene internet bankarstvom, plačanjem na pošti po ponudi ili bilo koji drugi način koji je gotovinski. Popust od 5% se ostvaruje na sve oblike kartičnog plačanja, bez obzira da li plačate na rate ili jednokratno, bankarske su provizije uvijek iste i na taj dio mi ne možemo utjecati.

Otprema/dostava i raspoloživost robe

Sav je lager na internet stranici vidljiv u realnom vremenu, te su raspoloživosti raspoređene u tri boje:

1. Zelena - artikal je raspoloživ i slobodno ga možete naručiti/platiti

2. Žuta- Artikal je na minimalnoj količini i preporučamo da nas kontaktirate da vidimo da li je rijeć o izložbenom modelu ili ne.

3. Crvena - Artikal nemamo na lageru i potrebno je postaviti pitanje o raspoloživosti i terminu dolazaka. Također klikom na gumb Obavijesti me sustav će Vam poslati e-mail poruku čim artikal bude zaprimljen na naše skladište i moći ćete ga onda odmah i naručiti.

Robu možete preuzeti na nekoliko načina:

  1. Osobnim dolaskom u poslovnice ili na centralno skladište u radnome vremenu tvrtke.
  2. Odabirom, ovisno o težini robe kurirskih službi, koje onda umijesto Vas preuzimaju robu i otpremaju je na Vašu adresu.
  3. Dostavom tvrtke Kralj commerce(vrijedi samo za područje gradova Zagreba i Zadra)

Intereuropa vozi robu po cijelom teritoriju RH unutar dva/tri dana od dana zaprimanja naloga, a sama cijena varira o kilaži robe, košarica je podešena da zbraja kilažu artikala i sama Vam radi izračun i cijenu dostave ovisno o izabranim artiklima i njihovoj količini. Intereurope NE UNOSI artikle u Vaš prostor, dostavljaći artikle ostavljaju na onome mjestu do kojeg mogu sa rudlama odrulati aparate, NE nose po stepenicama i na katove!

Ukoliko živite na području Zadra ili Zagreba, onda Vam preporučamo da odaberete opciju dostave Kralj commerece, cijena dostave jednog paketa iznosi 16€ (120,55 kn), a svaki slijedeći se obračunava po 7€ (52,74 kn) i tako do iznosa od 51€ (384,26 kn) to je najskuplja varijanta dostave na području gradova Zagreba i Zadra.

Za dostavu velikih "Američkih" ili Side by side hladnjaka te pojedinih modela Plamen štednjaka i kamina bi trebali osigurati još dvojicu snažnijih osoba da pomognu oko unosa tih vrsta hladnjaka u željeni prostor jer je riječ o izuzetno teškim hladnjacima za čiji su transport potrebne minimalno 4 odrasle osobe. U protivnom se uređaj dostavlja samo do ulaza u objekt te se ne unosi.

Sudoperi i slavine

Prilikom upita za raspoloživost slavina i sudopera u željenim bojama molimo Vas da radi brzine odgovora u sekciju NAPOMENA napišete u kojoj Vas boji zanimaju ti proizvodi, npr. Crna, Antracit, bijela ...

 


VSC Pro+ Online Trgovina   Izrada Online Shopa