Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Hisense garancija

Hisense garancija

22.5.2024.

Da biste ostvarili produženo jamstvo 2+3 nužno je popuniti registracijski obrazac za svoj uređaj:

Hisense klima uređaji: Sve što trebate učiniti je popuniti obrazac i na Vaš e-mail dobiti ćete, uz već osnovno tvorničko jamstvo od 2 godine, certifikat s dodatnih 3 godine jamstva na klima uređaje sa inverterom. Za dodatno jamstvo mogu se registrirati klima uređaji kupljeni u periodu između 01.01.2024. i 31.12.2024. Jamstvo je potrebno produljiti za vanjsku i za unutarnju jedinicu. Mogućnost produženja jamstva na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na modele klima uređaje sa inverterom koji se nalaza u padajućem izborniku i koji su montirani od strane ovlaštenog montera klima uređaja. Pod ovlaštenim monterima podrazumijevamo pravne osobe koji imaju ovlaštenje za rad sa plinovima na području RH. Mogućnost petogodišnjeg jamstva ostvaruje se registracijom uređaj u roku od 30 dana od datuma kupnje.

Hisense hladnjaci i zamrzivači: Da biste ostvarili pravo na petogodišnje jamstvo nužno je registrirati hladnjak ili zamrzivač, kupljen u periodu između 01.01.2024. i 31.12.2024. , u roku od najkasnije 30 dana od datuma kupnje koji se nalazi na računu. Na Vaš e-mail dobiti ćete certifikat s produženim jamstvom od 3 godine, uz osnovno tvorničko jamstvo u trajanju od 2 godine.

Hisense perilice i perilice – sušilice rublja: Za ostvarivanje prava na 5 godina garancije (2 + 3 godine garancije) za Hisense perilice i perilice – sušilice rublja potrebna je registracija uređaja u razdoblju od 30 dana od datuma navedenog na računu. Vrijedi za kupnju Hisense perilica i perilica – sušilica rublja u razdoblju od 1. siječnja 2024. godine do 31. prosinca 2024. godine.

Hisense televizori: Da biste ostvarili pravo na petogodišnje jamstvo nužno je registrirati televizor najkasnije 30 dana od datuma kupnje. Na Vaš e-mail dobiti ćete certifikat s produženim jamstvom od 3 godine, uz osnovno tvorničko jamstvo u trajanju od 2 godine. Trajanje akcije od 01.05.2024. do 31.07.2024. Jamstvo se odnosi na određene modele.

Garanciju možete produžiti na https://cc.hisense.com/hr/garancija

VSC Pro+ Internet Shop   Izrada Web Shopa