Prijavi se
Usporedba
Favoriti
5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate

5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate

8.4.2022.

Registracija više nije potrebna!

Za ostvarivanje prava na 5 godina jamstva potrebno je u roku od 60 dana nakon kupnje preuzeti i ispisati dokument "CERTIFIKAT promocije 5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1” i spremiti ga zajedno s dokazom o kupnji (kopija računa) i originalnim jamstvenim listom koji je izdao LGEMK.

Aktualni uvjeti „LG 5 godina sigurnosti“ (u daljnjem tekstu: Uvjeti) vrijede za Potrošače koji su kupili određeni hladnjak, perilica rublja, kombinirano perilica i sušilica ili sušilica kako je definirano u Uvjetima u razdoblju od 1.4.2024 do 30. 06. 2024., a kojeg na tržište stavlja LG Electronics Magyar Kft. na teritoriju Republike Hrvatske i preuzmu dokument 'Certifikat 5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/2' na stranicama https://www.lg.com/hr/kucanski-aparati-5-godina-jamstva-2024-1

Napominjemo da certifikat vrijedi samo ako je kupljeni proizvod naveden u Odjeljku 6 ovog dokumenta.

Vi, kao Potrošač ovime izričito potvrđujete da su aktualni Uvjeti važeći za promociju „5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1”, Vi ih prihvaćate kao obvezujuće i razumijete da će povezana prava biti ostvariva samo u skladu s Uvjetima.

  1. Na temelju aktualnih Uvjeta, potvrda o kupovini (račun, pojednostavljeni račun, faktura), popunjen jamstveni list i preuzeti dokument ‘Potvrda o 5 godina sigurnosti na odabrane LG hladnjake i perilice rublja, 2024/1 potrebni su kako bi promocija „5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1” vrijedila za Vaš proizvod koji ste kupili u promotivnom razdoblju.
  2.  Dotični problemi definirani u Uvjetima nemaju učinka na Vaša prava kao potrošača, a koja možete ostvariti na temelju zakona i propisa.
  3. „5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1” jamči Vam sljedeća prava i prednosti:
    Tijekom 5 (pet) godina (2 godine jamstva + 3 godine dodatnog jamstva) počevši od originalnog datuma kupovine proizvoda imate izričito jamstvo u punom opsegu za sve kvarove koji su rezultat tvorničke pogreške, što znači besplatan popravak, besplatne rezervne dijelove i besplatni popravak na licu mjesta, ako je isti potreban. Nadalje, ovo uključuje eventualnu besplatnu zamjenu proizvoda, po potrebi. Ako je proizvod potrebno zamijeniti tijekom roka valjanosti promocije „5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1” (čak i više nego jedanput), imat ćete pravo na zakonske uvjete jamstva važeće u vrijeme zamjene ili na izrečene uvjete jamstva na temelju trenutačno važećih Uvjeta do isteka originalnog roka promocije „5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1” originalno kupljenog proizvoda, štogod bilo pogodnije za vas kao potrošača.
  4. Promocija „5 godina sigurnosti na odabrane LG kućanske aparate 2024/1” vrijedi u razdoblju od 5 godina počevši od datuma kupovine te se produžuje svaki put kad je proizvod koji je pokriven jamstvenim razdobljem u kvaru.
  5. Svaki popravak ili zamjena tijekom 5 godina jamstva moraju biti evidentirani na jamstvenom listu koji izdaje LGEMK.

VSC Pro+ Internet Trgovina   Izrada Web trgovina