Prijavi se
Usporedba
Favoriti
LG PROMOCIJA - 5 GODINA SIGURNOSTI

LG PROMOCIJA - 5 GODINA SIGURNOSTI

5.11.2021.

LG PROMOCIJA - 5 GODINA SIGURNOSTI

Aktualni uvjeti „LG 5 godina sigurnosti“  vrijede za Potrošače koji su kupili određeni hladnjak ili perilicu rublja kako je definirano u Uvjetima u razdoblju od 1. studenog do 31. prosinca 2021. i prijave se u roku od 60 dana od dana kupnje na https://www.lg.com/hr/kucanski-uredaji-5-godina-jamstva-2021-11 .

Na temelju aktualnih Uvjeta, potvrda o kupovini (račun, pojednostavljeni račun, faktura), popunjen jamstveni list i preuzeti dokument ‘Potvrda o 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja’ potrebni su kako bi „LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” vrijedilo za Vaš proizvod koji ste kupili u promotivnom razdoblju.

Dotični problemi definirani u Uvjetima nemaju učinka na Vaša prava kao potrošača, a koja možete ostvariti na temelju zakona i propisa.

„LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” jamči Vam sljedeća prava i prednosti: 

Tijekom 5 (pet) godina (2 godine jamstva + 3 godine dodatnog jamstva) počevši od originalnog datuma kupovine proizvoda imate izričito jamstvo u punom opsegu za sve kvarove koji su rezultat tvorničke pogreške, što znači besplatan popravak, besplatne rezervne dijelove i besplatni popravak na licu mjesta, ako je isti potreban. Nadalje, ovo uključuje eventualnu besplatnu zamjenu proizvoda, po potrebi. Ako je proizvod potrebno zamijeniti tijekom roka valjanosti „LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” (čak i više nego jedanput), imat ćete pravo na zakonske uvjete jamstva važeće u vrijeme zamjene ili na izrečene uvjete jamstva na temelju trenutačno važećih Uvjeta do isteka originalnog roka „LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” originalno kupljenog proizvoda, štogod bilo pogodnije za vas kao potrošača.

„LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” vrijedi u razdoblju od 5 godina počevši od datuma kupovine te se produžuje svaki put kad je proizvod u kvaru koji je pokriven jamstvenim razdobljem.

Svaki popravak ili zamjena tijekom 5 godina jamstva moraju biti evidentirani na jamstvenom listu koji izdaje LGEMK

HLADNJACI:
GSJ760PZXV
GSJ760WBXV
GBB72MCEFN
GBB72SWEFN
GBB72SADFN
GBB92MCAXP
PERILICE RUBLJA:
F2DV5S7S0E

VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvaranje Web Shopa