Prijavi se
Komparacija
Favoriti
Bosch - 5 godina Protecto jamstva na cjelokupan asortiman

Bosch - 5 godina Protecto jamstva na cjelokupan asortiman

6.2.2018.

5 godina jamstva na cjelokupan asortiman Bosch samostojeće i ugradbene tehnike

Poštovani kupci, u Kralj Commerce-u ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva (2 godine redovnog + 3 godine dodatnog, ukupno 5 godina jamstva) za kupovinu Bosch samostojeće i ugradbene tehnike. Dodatno jamstvo ne vrijedi za Bosch male kućanske aparate, usisavače te samostojeće mikrovalne pećnice. Na te uređaje ostvarujete pravo na redovne 2 godine jamstva.

Promotivno razdoblje: od 1.1. 2020. do 31.12. 2020. ili do isteka promocije

Rok za registraciju: 30 dana od datuma kupovine

Asortiman obuhvaćen promocijom: Samostojeća i ugradbena tehnika Bosch kupljena u Kralj Commerce-u, osim malih kućanskih aparata, usisavača i samostojećih mikrovalnih pećnica

Registracija proizvoda: prijava prema uputama na web stranici https://www.kralj.hr/produljeno-jamstvo/18/page/

 

Nakon što pošaljete podatke potrebne za registraciju jamstva na uređaj, dobit će te obavijest mailom da je jamstvo aktivirano. Molimo da dozvolite nekoliko dana za obradu zahtjeva za jamstvom pošto se svi zahtjevi obrađuju ručno.

Što pokriva Protecto jamstvo? PROTECTO JAMSTVO pokriva sve štete nastale: nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku jamstva proizvođača dodatne 3 godine.

Napomena: Promocija vrijedi samo za kupovinu na malo u trgovini Kralj Commerce-a (kupovina u poslovnici i putem web stranice). Promocija se ne prenosi te ne vrijedi za daljnju prodaju i veleprodajne kupce.

VSC Pro+ Internet Prodaja   Online Trgovina