Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Whirlpool 2+5 godina

Whirlpool 2+5 godina

13.1.2024.

Akcija traje od 01.01. do 31.03.2024.

Kupnjom perilice za rublje iz Whirlpool kolekcije SUPREME SILENCE (W6X W845WB EE; W7XW845WB EE; W8 W946WB EE) svaki kupac, uz 2 godine tvorničkog jamstva, ostvaruje pravo na 5 godina produženog jamstva. Akcija se odnosi SAMO za gore navedene modele perilice rublja i nije moguće koristiti niti za jedan drugi model Whirlpool uređaja.

Kupac koji presliku računa pošalje najkasnije 30 dana od datuma kupnje na:
e mail adresu info@partum.hr ilipoštom na PARTUM USLUGE d.o.o., Kučerina 48, 10 000 Zagreb ilise registrira na web stranici http://elpromotion.eu/hr/ (rok za registraciju je 30 dana od kupnje uređaja)primit će potvrdu ekskluzivne produžene garancije na kućnu adresu ili na e-mail (ukoliko ganavede). Za dodatne informacije možete direktno kontaktirati PARTUM na broj 01 6382 – 664.

Produžena garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na tvorničku dvogodišnju garanciju koju dajemo na Whirlpool uređaje.
Garancija se ostvaruje uz predočenje originalnog računa i potvrde o garanciji koja će kupcu stići u roku od 1 mjesec od registracije. Do primitka produžene garancije, za uređaj vrijedi tvornička dvogodišnja garancija.
U prilogu ovog dopisa možete pronaći i vizual naljepnice u elektroničkom obliku koji slobodno možete koristiti za oglašavanje, dok ćemo istim naljepnicama popratiti ovu promociju na vašim prodajnim mjestima

VSC Pro+ Online Trgovina   Otvorite Web trgovinu