• Maloprodaja 01 2993 382
 • Webshop 01 286 5555
 • Rezervni dijelovi 01 2950 657
Kategorije
 

Ploča Gorenje IT635X - indukcija

 • Ploča Gorenje IT635X - indukcija
 • Trgovina Zagreb:Raspoloživo
  Trgovina Zadar:Artikl po narudžbi, postavite pitanje
  Centralno skladište Sesvete:Artikl po narudžbi, postavite pitanje

 • Očekivano vrijeme isporuke:  1 - 3 dana

 • Šifra artikla: 01120006
 • Kataloški broj: IT635X
 • Garancija 60
 • Plaćanje: Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
 • Povrat robe: Moguće unutar 14 dana

Cijena: 3.649,00 Kn
Na navedenu cijenu ostvarite popust plaćanjem
Gotovinsko / internet bankarstvo 10%
Karticama od 1-24 rate 5%
Karticama od 25-36 rata nema popusta

Popust će se obračunati prilikom završetka narudžbe
(na blagajni)
Okvirna cijena dostave: 40,00 Kn
Točna cijena dostave se izračunava prilikom završetka narudžbe.
Dostava Zagreb s uslugom unošenja - 100 kn neovisno o broju uređaja.
 • Ploča Gorenje IT635X - indukcija
 • Ploča Gorenje IT635X - indukcija


Staklokeramička ploča s upravljanjem na dodir
Suvremena UseLogic® senzorska tehnologija omogućava jednostavno upravljanje staklokeramičkih ploča dodirom. Različiti senzori omogućavaju neposredno upravljanje svakog pojedinog grijača. Ergonomski smještaj upravljačkog dijela omogućava potpunu preglednost i kontrolu. Omogućeno je i zaključavanje upravljačkog dijela čime se djeci sprječava nekontrolirana uporaba. Posebnost linije Gorenje Pininfarina je napredniji Slider touch control sustav. Klizanjem prsta po upravljačkoj površini možete namjestiti i kontrolirati stupanj temperature na višestupanjskoj ljestvici što omogućava veću senzibilnost i odzivnost kuhališta.
SuperBoost – super pojačano djelovanje za super snagu vaše ploče za kuhanje
SuperBoost je funkcija koja trenutno i izvanredno snažno pojača snagu vaše ploče za kuhanje. Njenim uključivanjem se snaga zagrijavanja pojača više od 40% i daje istinski zamah vašem kuhanju!
ChildLock za sigurnost djece
Funkcija ChildLock omogućava zaključavanje upravljačkog dijela ploče za kuhanje. Zaključavanje prethodnih namještanja ili zaključavanje upravljanja od bilo kakvih novih namještanja, štite djecu od nenadanog uključivanja ploče, a ploču od neželjenih dodira.
AllBoost – super snaga na svim zonama i istovremeno
SuperPower indukcijske ploče za kuhanje odlikuje sposobnost uključivanja pojačane snage djelovanje (PowerBoost) na svim zonama za kuhanje istovremeno, a na jednoj zoni i mogućnost dodatne funkcije SuperBoost. To rezultira izvanrednom snagom i ogromnim uštedama vremena!
PowerBoost - kuhanje s povećanom snagom
Funkcija pojačanog zagrijavanja, koja dodatno pojačava sposobnost i učinkovitost indukcijske ploče za kuhanje: čak do 25 %!
Programski sat/Timer
Kod jela, za koja iz iskustva znate koliko se dugo kuhaju, na ploči za kuhanje možete jednostavno namjestiti vrijeme pripreme (sat s odbrojavanjem do 99 minuta). Po isteku vremena ploča za kuhanje se automatski isključi na što vas upozori i zvučni signal.
Indukcijske ploče za kuhanje
Na području profesionalnog kuhanja klasične su ploče dobile istinskog takmaca. Glavne prednosti kuhanja na indukcijskoj ploči su u 2-puta većoj brzini u usporedbi s kuhanjem na plin te u ekonomičnosti i sigurnosti. Funkcija ubrzanog zagrijavanja Powerboost još dodatno povećava sposobnost indukcijske ploče i istovremeno uštedu na vremenu. Funkcija se jednostavno aktivira dodirom oznake P na upravljačkom dijelu. Indukcijska tehnologija omogućava grijanje dna posude i zato je cijela površina ploče, koja nije u dodiru s posudom, hladna i sigurna na dodir. Nakon isključivanja ili odmicanja posude, zona za kuhanje se izvanredno brzo ohladi. Zbog trenutnog odziva zone za kuhanje, nema opasnosti od prekipljavanja i posljedično tome neugodnog čišćenja ploče i posuđa. Temperatura se jednostavnim dodirom prilagođava i kod pripreme različitih umaka, topljenja čokolade i ostalih temperaturno osjetljivih kuharskih postupaka. Ima li posuda feromagnetično dno, što se može provjeriti običnim magnetom, može se upotrijebiti i za kuhanje na indukcijskoj ploči.

Tehničke karakteristike
Dizajn: Crna
Inox rub

Upravljanje na dodir
Timer funkcija

BridgeZone
PowerBoost funkcija
SuperBoost
AllBoost, pojačana snaga djelovanja na svim zonama istovremeno
SuperSilent tihi rad

4 indukcijske zone za kuhanje lijevo sprijeda: O 18.5 cm, 1.4/2 kW, desno sprijeda: O 16.5 cm, 1.2/1.4 kW, lijevo straga: O 18.5 cm, 1.2/1.4 kW, desno straga: O 20.5 cm, 2/2.3 kW

Signalizacija preostale topline
Zaštita za djecu - zaključavanje upravljanja

Priključna snaga: 7100 w
Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 5,20 × 56 × 49 cm
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5,60 × 51,50 cm
Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 71 × 17 × 63,50 cm
Dimenzije ugradbenog prostora (ŠxVxD): 56 × 5,20 × 49 cm
Neto težina aparata: 10 kg
Priključna snaga: 7100 w