• Maloprodaja 01 2993 382
 • Webshop 01 286 5555
 • Rezervni dijelovi 01 2950 657
Kategorije
 

Ploča Gorenje IS675USC - indukcija

 • Ploča Gorenje IS675USC - indukcija
 • Trgovina Zagreb:Artikl po narudžbi, postavite pitanje
  Trgovina Zadar:Artikl po narudžbi, postavite pitanje
  Centralno skladište Sesvete:Artikl po narudžbi, postavite pitanje

 • Očekivano vrijeme isporuke:  u roku 7 - 10 dana

 • Šifra artikla: 01120003
 • Kataloški broj: IS675USC
 • Garancija 60
 • Plaćanje: Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
 • Povrat robe: Moguće unutar 14 dana

Redovna cijena: 4.729,00 Kn
Kartice: 4.492,55 Kn
Platite na 12 rata bez kamata.
Već od 374,38 Kn mjesečno.
Platite gotovinom u trgovini ili internet bankarstvom te uštedite 5% u odnosu na cijenu za kartice
Gotovina: 4.267,92 Kn
 • Ploča Gorenje IS675USC - indukcija
 • Ploča Gorenje IS675USC - indukcija


Jednostavno upravljanje SmartControl
Izuzetna prednost indukcijskih ploča za kuhanje XtremePower je u točnom i praktičnom upravljanju zona za kuhanje. Svaka zona za kuhanje ima svoj vlastiti modul te svoj programski sat upravljan na dodir! Dakle, za svaku površinu za kuhanje može se posebno namjestiti vrijeme pripreme kuhanja a programski sat će se po isteku namještenog vremena automatski isključiti i na to će vas upozoriti zvučnim signalom. 9-stupanjska snaga grijanja omogućava točna namještanja parametara kuhanja dok odličnu preglednost nadograđuju suvremeni, lako razumljivi grafički simboli. Omogućeno je jednostavno i pregledno upravljanje!
StayWarm, održavanje jela u pećnici toplima
Mogućnost namještanja temperature između 30 i 95°C osigurava i do 2 sata održavanja prave temperature hrane. Već kuhana jela sačuvaju svoj okus i ostanu topla za kasnije posluživanje. Nova funkcija održavanja prave temperature pojednostavnjuje vremensko planiranje jelovnika s više jela odjednom i sprječava neprilike kod mogućeg kašnjenja pozvanih gostiju. Prihvatljivaa funkcija za dojam potpunog domaćina s novom pećnicom Gorenje postat će vaš nepogrešivi saveznik!
PowerBoost - kuhanje s povećanom snagom
Funkcija pojačanog zagrijavanja, koja dodatno pojačava sposobnost i učinkovitost indukcijske ploče za kuhanje: čak do 25 %!
StopGo – funkcija sigurnog kuhanja
Pritiskom na tipku StopGo zaustavlja se djelovanje svih namještanja na ploči za kuhanje. Time je kuhanje pod kontrolom i onda kada ga se iz bilo kojeg razloga treba nenadano prekinuti odnosno odgoditi. Time su sve aktivne površine za kuhanje privremeno isključene a ponovno ih se aktivira pritiskom na istu tipku StopGo.
Programski sat/Timer
Kod jela, za koja iz iskustva znate koliko se dugo kuhaju, na ploči za kuhanje možete jednostavno namjestiti vrijeme pripreme (sat s odbrojavanjem do 99 minuta). Po isteku vremena ploča za kuhanje se automatski isključi na što vas upozori i zvučni signal.
Funkcije SoftMelt i StayWarm
Inovativne funkcije pojednostavnjuju način kuhanja, sprječavaju pregrijavanje i štede energiju. Funkcija SoftMelt deluje konstantnom temperaturom 42 °C i stoga je ravnomjerno djelovanja primjereno za topljenje medu, maslaca i čokolade bez dodatnih postupaka. Takva je vrsta namještanja primjerena i za odleđivanje predkuhane hrane i manje količine zamrznutog povrća. S funkcijom StayWarm sačuvat ćete toplinu već kuhanih jela na optimalnoj temperaturi 70 °C. Pripremljena jela će na taj način sačuvati svoj okus i ostati topla za kasnije posluživanje. Odlična dopuna vašeg kuhanja!
Ovalni grijač FishZone
Indukcijske ploče za kuhanje XtremePower sa senzibilnim prepoznavanjem posuđa omogućavaju optimalno iskorištenje ploče za kuhanje. U bogatoj ponudi indukcijskih ploča za kuhanje možete izabrati i model s posebnim ovalnim grijačem koji je primjeren za pečenje riba ili većih komada mesa.
Indukcijske ploče za kuhanje
Na području profesionalnog kuhanja klasične su ploče dobile istinskog takmaca. Glavne prednosti kuhanja na indukcijskoj ploči su u 2-puta većoj brzini u usporedbi s kuhanjem na plin te u ekonomičnosti i sigurnosti. Funkcija ubrzanog zagrijavanja Powerboost još dodatno povećava sposobnost indukcijske ploče i istovremeno uštedu na vremenu. Funkcija se jednostavno aktivira dodirom oznake P na upravljačkom dijelu. Indukcijska tehnologija omogućava grijanje dna posude i zato je cijela površina ploče, koja nije u dodiru s posudom, hladna i sigurna na dodir. Nakon isključivanja ili odmicanja posude, zona za kuhanje se izvanredno brzo ohladi. Zbog trenutnog odziva zone za kuhanje, nema opasnosti od prekipljavanja i posljedično tome neugodnog čišćenja ploče i posuđa. Temperatura se jednostavnim dodirom prilagođava i kod pripreme različitih umaka, topljenja čokolade i ostalih temperaturno osjetljivih kuharskih postupaka. Ima li posuda feromagnetično dno, što se može provjeriti običnim magnetom, može se upotrijebiti i za kuhanje na indukcijskoj ploči.

Tehničke karakteristike
Dizajn: Crna
Fazetirani rubovi ploče sprijeda i sa strane

SmartControl
Timer funkcija
MultiSlider

BoilControl, zaštita od prekipljavanja
StopGo, funkcija sigurnog kuhanja
Funkcija StayWarm
Funkcija SoftMelt
PowerBoost funkcija
PowerBoost Supreme
SuperSilent tihi rad

4 indukcijske zone za kuhanje lijevo sprijeda: O 21 cm, 2.3/3.7 kW, desno sprijeda: O 18 cm, 1.85/3 kW, lijevo straga: O 14.5 cm, 1.4/2.2 kW, desno straga: ovalna indukcijska zona za kuhanje 28×18 cm, 2.3/3.7 kW

Signalizacija preostale topline
Sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče
Zaštita za djecu - zaključavanje upravljanja

Priključna snaga: 7.400 w
Dimenzije ugradbenog prostora (VxŠxD): 5,60 × 56 × 49 cm
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 4,60 × 51 cm
Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD): 75,70 × 13 × 60 cm
Dimenzije ugradbenog prostora (ŠxVxD): 56 × 5,60 × 49 cm
Neto težina aparata: 10,20 kg
Priključna snaga: 7.400 w