• Maloprodaja 01 2993 382
 • Webshop 01 286 5555
 • Rezervni dijelovi 01 2950 657
Kategorije
 

Produljeno Jamstvo


 • Iskoristite pogodnost i registrirajte se za dodatno jamstvo


  Uređaji imaju redovno jamstvo od 2 godine (24 mjeseci) te je za ostvarivanje prava na jamstvo u tom roku dovoljno čuvati račun.


  U određenim promotivnim razdobljima proizvođači mogu ponuditi dodatno jamstvo na svoje uređaje. Za ostvarivanje prava na dodatno jamstvo je najčešće potrebno izvršiti registraciju kupljenog proizvoda. Iako se procedura registracije razlikuje ovisno o proizvođaču, najčešće se za registraciju traže podaci poput: Ime i prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail, datum kupovine, broj računa, model uređaja te serijski broj uređaja. Na ovoj stranici možete pronaći upute za registraciju uređaja koje ste kupili u Kralj Commerce-u.


  Pokušali smo da proces registracije olakšamo maksimalno koliko je moguće te smo osmislil stranicu kako bi Vi kao kupac mogli na čim jednostavniji način doći do obrasca za registraciju dodatnog jamstva. Ukoliko na uređaj ne ostvarujete mogučnost produljenja jamstva (trenutno nema promocije) to će biti navedeno na stranici.


  Rok za prijavu dodatnog jamstva je u pravilu do 30 dana od datuma izdavanja računa.

  Za početak odaberite marku (brand) proizvoda kojeg ste kupili klikom na naziv proizvođača u listi ispod


  BoschElectroluxZanussi
  IndesitAristonCandyWhirlpool  Bosch aparati - odaberite vrstu aparata


  Ovisno o promociji koja je trenutno aktualna, uređaji se mogu registirati na istim ili na različitim stranicama. Molimo da odaberete vrstu uređaja kojeg želite registrirati klikom na odgovarajuću ikonu. Na taj način će te biti preusmjereni na pripadajuću stranicu za registraciju.
  Trenutno aktualna promocija - traje do 31.12. 2019. - asortiman: cjelokupan Bosch asortiman bijele i ugradbene tehnike Mali kućanski aparati nisu u promociji.
  Trenutno aktualna promocija - traje do 31.12. 2019. - asortiman: svi modeli Bosch ugradbenih hladnjaka i zamrzivača
  Trenutno aktualna promocija - traje do 30.06. 2019. - asortiman: Bosch perilice rublja
  Ukoliko za pojedinu vrstu uređaja trenutno ne postoji mogućnost registracije dodatnog jamstva, to će biti navedeno na stranici.
  Perilica RubljaSušilica rubljaPećnicaPločaNapa
  Ugradbena perilica posuđaUgradbeni hladnjakUgradbena mikrovalna UsisavačMali Kućanski aparati
  Samostojeći hladnjakŠtednjakSamostojeća perilica posuđaZamrzivačŠkrinja