• Maloprodaja 01 2993 382
  • Webshop 01 286 5555
  • Rezervni dijelovi 01 2950 657

Bosch aparati - Registracija Protecto jamstva

Za ostvarivanje prava na dodatne 3 godine Protecto jamstva, potrebno je poslati niže navedene podatke te presliku računa (poslikajte mobitelom) najkasnije 30 dana nakon kupnje na e-mail adresu info@partum.hr

Za sva pitanja i pomoć molimo Vas nazovite 01 / 6382 - 664. Ukoliko nemate pristup računalu, registraciju odradite putem telefona ili slanjem letka za prijavu na adresu PARTUM USLUGE d.o.o., Šestinski dol 86g, 10000 Zagreb.

Ukoliko su svi podaci dobro navedeni u prijavi, na e-mail će te dobiti potvrdu o registriranom jamstvu. Agenti će Vas kontaktirati ako je potrebna još neka dodatna informacija pa Vas molimo da navedete ispravne kontakt podatke (e-mail i broj telefona).

UKOLIKO POTVRDU PRIJAVE NE ZAPRIMITE NA E-MAIL UNUTAR TJEDAN DANA MOLIMO DA NAZOVETE 01 6382 - 664 RADI PROVJERE DA JE REGISTRACIJA ZAPRIMLJENA. JAMSTVO NIJE REGISTRIRANO DOK NE ZAPRIMITE POTVRDU!

Podaci potrebni za prijavu jamstva - poslati e-mailom na info@partum.hrPošaljite e-mail koji sadrži slijedeće podatke te u privitak dodajte sliku računa.

Naslov maila (subject): Prijava jamstva Bosch uređaja - Kralj Commerce

Ime:
Prezime:
Adresa:
Grad:
Poštanski broj:
E-mail adresa:
Broj telefona:
Model uređaja:
Serijski broj (brojevi označeni sa FD i Z-nr):
Prodajno mjesto: Kralj Commerce d.o.o.
Cijena s PDV-om:
Broj računa:
Datum kupovine:

Poslati na: info@partum.hr


Serijske brojeve uređaja možete vidjeti na samom uređaju, potražite ih na ovim mjestima:

Skica serijskih brojeva

Povratak na odabir proizvođača