• Maloprodaja 01 2993 382
 • Webshop 01 286 5555
 • Rezervni dijelovi 01 2950 657
Kategorije
 

Bosch - 5 godina Protecto jamstva na cjelokupan asortiman

Datum objave:  6.2.2018.
 • 5 godina jamstva na cjelokupan asortiman Bosch samostojeće i ugradbene tehnike  Poštovani kupci, u Kralj Commerce-u ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva (2 godine redovnog + 3 godine dodatnog, ukupno 5 godina jamstva) za kupovinu Bosch samostojeće i ugradbene tehnike.

  Dodatno jamstvo ne vrijedi za Bosch male kućanske aparate, usisavače te samostojeće mikrovalne pećnice. Na te uređaje ostvarujete pravo na redovne 2 godine jamstva.

  Promotivno razdoblje: od 1.1. 2020. do 30.6. 2020. ili do isteka promocije


  Rok za registraciju: 30 dana od datuma kupovine


  Asortiman obuhvaćen promocijom: Samostojeća i ugradbena tehnika Bosch kupljena u Kralj Commerce-u, osim malih kućanskih aparata, usisavača i samostojećih mikrovalnih pećnica


  Registracija proizvoda: prijava prema uputama na web stranici Produljeno jamstsvo na cjelokupni Bosch asortiman
  Nakon što pošaljete podatke potrebne za registraciju jamstva na uređaj, dobit će te obavijest mailom da je jamstvo aktivirano. Molimo da dozvolite nekoliko dana za obradu zahtjeva za jamstvom pošto se svi zahtjevi obrađuju ručno.

  Što pokriva Protecto jamstvo?
  PROTECTO JAMSTVO pokriva sve štete nastale: nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku jamstva proizvođača dodatne 3 godine.

  Napomena: Promocija vrijedi samo za kupovinu na malo u trgovini Kralj Commerce-a (kupovina u poslovnici i putem web stranice). Promocija se ne prenosi te ne vrijedi za daljnju prodaju i veleprodajne kupce.