• Maloprodaja 01 2993 382
 • Webshop 01 286 5555
 • Rezervni dijelovi 01 2950 657
Kategorije
 

10% popusta na gotovinsko plaćanje

Datum objave:  19.9.2018.
 • Kralj nagrađuje Vašu vjernost!  Popusti se nastavljaju - promocija s dodatnim popustom je produžena do kraja mjeseca!  Kralj Commerce daruje sve svoje kupce dodatnim popustom na asortiman bijele i ugradbene tehnike te malih kućanskih aparata.

  U periodu od 1.09. do 30.09. 2018. ostvarite 10% popusta na redovnu cijenu artikla za gotovinsko plaćanje te 5% popusta na kartično plaćanje na cjelokupni asortiman bijele i ugradbene tehnike te malih kućanskih aparata.

  Popust se ne odnosi na asortiman Franke sudopera i slavina, TV prijamnike te asortiman rezervnih dijelova. Popust se ne odnosi na artikle koji su već obuhvaćeni drugim promocijama. Popusti iz različitih promocija se međusobno ne zbrajaju.

  Popust od 10% se obračunava na redovnu cijenu artikla, vrijedi za plaćanje gotovinom na blagajni te uplate internet bankarstvom (virmanom) za narudžbe preko web stranice. Popust od 5% se obračunava na redovnu cijenu artikla te vrijedi za sve oblike kartičnog plaćanja (jednokratno i obročno).

  Na internet stranici su iskazane cijene s uključenim popustom. Crna cijena vrijedi za kartično plaćanje a crvena cijena vrijedi za plaćanje gotovinom odnosno internet bankarstvom. Na iskazane cijene nema dodatnih popusta.

  Osim ove promocije, do kraja godine traje i promocija s dodatnim popustima povodom 30 godina postojanja Kralj Commerce-a. Artikli na tim promocijama su istaknuti zasebnim znakom "Kralj 30 godina".

  Kompletnu ponudu i više detalja o promociji povodom 30 godina Kralj Commerce-a možete vidjeti na

  http://www.kralj.hr/news.asp?code=kralj-30-godina-popusti-do-30

  Ugodnu kupovinu želi Vam Kralj Commerce!